ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ

Jun 23 2014

Έξυπνο μυαλό!

Author: aapaidiki

Ο Κώστας πήγε στην Αθήνα και μια μέρα έκανε βόλ­τα στην πόλη με ένα ταξί. Ο ταξιτζής, που ήταν εύθυμος τύπος, τον έβαλε να απαντήσει στα παρακάτω αινίγματα: Ποιος έχει την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα με μένα, αλλά δεν είναι ούτε αδελφός μου ούτε αδελφή μου; - Δεν ξέρω, παραδέχτηκε ο Κώστας.

Read more


Jun 23 2014

Τι ήθελε να πει;

Author: aapaidiki

Ένας κύριος κάθισε αγκομαχώντας στη χειρουργική καρέκλα της όμορφης οδοντιάτρου. - Πόσο θα μoυ πάρετε, παρακαλώ, για μια εξαγωγή δοντι¬ού: ρωτάει. - Πέντε χιλιάδες, του απαντάει με ένα γλυκό χαμόγελο η χαριτωμένη οδοντίατρος.

Read more


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ

Oct 14 2012

Τα μήλα και τα αχλάδια της ....γιαγιάς

Author: aapaidiki

Η γιαγιά μοιράζει θρεπτικά φρούτα στα ...εγγόνια της. Έδωσε τον ίδιο αριθμό φρούτων στο κάθε εγγόνι, χωρίς να δώσει σημασία τι είδους φρούτα πήρε. Ο Γιωργάκης πήρε το 1/8 των μήλων και το 1/10 των αχλαδιών. Πόσα εγγόνια έχει η γιαγιά; Ποιος είναι ο μικρότερος αριθμός φρούτων που μοίρασε συνολικά η γιαγιά;

Read more


Oct 14 2012

Ψάχνουμε ένα τριψήφιο αριθμό......

Author: aapaidiki

Ο οποίος...... 1. Είναι πολλαπλάσιο του 3 και του 5. 2. Το ψηφίο των μονάδων του είναι κατά δύο μεγαλύτερο από το ψηφίο των εκατοντάδων. 3. Το ψηφίο των δεκάδων θα το βρούμε αν προσθέσουμε τα δύο άλλα ψηφία και διαιρέσουμε το άθροισμα δια δύο. 4. Αν στον αριθμό μας προσθέσουμε 198 θα βρούμε τριψήφιο που έχει τα ίδια ψηφία με το ζητούμενο αριθμό αλλά με αντίστροφη σειρά.

Read more
Επιστολή προς Διευθυντές. Προώθηση του περιοδικού Παιδική Χαρά 2016_17


14.10.2016
Τα σχολεία με τη μεγαλύτερη αύξηση στις συνδρομές της Παιδικής Χαρά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα ολοκαίνουργιο projector αξίας 300 ευρώ. O Νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη σχολική χρονιά.Τα σχολεία που κληρώθηκαν πέρυσι, ανάμεσα στα σχολεία με την περισσότερη αύξηση στις πωλήσεις της Παιδικής Χαράς, είναι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ Δ΄(KA)…

Επιστολή προς Διευθυντές. Προώθηση του περιοδικού Παιδική Χαρά 2016_17

Επιστολή προς Διευθυντές. Προώθηση του περιοδικού Παιδική Χαρά 2016_17

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Καλή νέα σχολική χρονιά! Το περιοδικό Παιδική Χαρά θα βρίσκεται και φέτος μαζί σας. Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας παρέχετε πενήντα τόσα χρόνια. Η βοήθειά σας είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχούς παρουσίας του ιστορικότερου παιδικού περιοδικού στον ελληνικό χώρο.

Βασικό ρόλο για την Παιδική Χαρά διαδραματίζει ο υπεύθυνος Δάσκαλος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα συντονιστή και συνδέσμου με την ΠΟΕΔ. Αυτός θα πρέπει να οριστεί από το διδασκαλικό σύλλογο του σχολείου σας. Ο υπεύθυνος Δάσκαλος δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ την Παιδική Χαρά. (Συνημμένα θα βρείτε επιστολή με αναλυτικές οδηγίες για τον υπεύθυνο Δάσκαλο).

Τα Δελτία Παραγγελίας θα έλθουν στο σχολείο σας ΜΑΖΙ με το πρώτο τεύχος. Θα πρέπει να παραδοθεί από τον διανομέα τέτοιος αριθμός Δελτίων που θα καλύπτει όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου σας. Ο αριθμός των περιοδικών που θα σας παραδοθεί θα υπολογιστεί βάσει των περσινών παραγγελιών του σχολείου σας.  Μαζί με το περιοδικό του Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα διανεμηθεί και το δώρο της Παιδικής Χαράς. (Μέχρι και πέρυσι το στέλλαμε το Δεκέμβριο)

Η ετήσια συνδρομή παραμένει στα 20 ΕΥΡΩ. Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε στους συναδέλφους την προτροπή όπως φέτος γίνει μια επιπλέον προσπάθεια για αύξηση των συνδρομητών. Τα σχολεία με τη μεγαλύτερη αύξηση στις συνδρομές της Παιδικής Χαρά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα ολοκαίνουργιο projector αξίας 300 ευρώ. O Νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη σχολική χρονιά.Τα σχολεία που κληρώθηκαν πέρυσι, ανάμεσα στα σχολεία με την περισσότερη αύξηση στις πωλήσεις της Παιδικής Χαράς, είναι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ Δ΄(KA) και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ Ε΄.

 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι και φέτος οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό της Παιδικής Χαράς. Προσβλέπουμε  στην αγαστή συνεργασία σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στη νέα διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε απευθείας στην ιστοσελίδα της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ www.paidikichara.com ή μέσω της ιστοσελίδας της ΠΟΕΔ www.poed.com.cy, ακολουθώντας το σύνδεσμο ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως Υπεύθυνος για την Παιδική Χαρά είναι ο Μαρίνος Καραγιώργης, Β.Γ. Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.