ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ

Jun 23 2014

Έξυπνο μυαλό!

Author: aapaidiki

Ο Κώστας πήγε στην Αθήνα και μια μέρα έκανε βόλ­τα στην πόλη με ένα ταξί. Ο ταξιτζής, που ήταν εύθυμος τύπος, τον έβαλε να απαντήσει στα παρακάτω αινίγματα: Ποιος έχει την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα με μένα, αλλά δεν είναι ούτε αδελφός μου ούτε αδελφή μου; - Δεν ξέρω, παραδέχτηκε ο Κώστας.

Read more


Jun 23 2014

Τι ήθελε να πει;

Author: aapaidiki

Ένας κύριος κάθισε αγκομαχώντας στη χειρουργική καρέκλα της όμορφης οδοντιάτρου. - Πόσο θα μoυ πάρετε, παρακαλώ, για μια εξαγωγή δοντι¬ού: ρωτάει. - Πέντε χιλιάδες, του απαντάει με ένα γλυκό χαμόγελο η χαριτωμένη οδοντίατρος.

Read more


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ

Oct 14 2012

Τα μήλα και τα αχλάδια της ....γιαγιάς

Author: aapaidiki

Η γιαγιά μοιράζει θρεπτικά φρούτα στα ...εγγόνια της. Έδωσε τον ίδιο αριθμό φρούτων στο κάθε εγγόνι, χωρίς να δώσει σημασία τι είδους φρούτα πήρε. Ο Γιωργάκης πήρε το 1/8 των μήλων και το 1/10 των αχλαδιών. Πόσα εγγόνια έχει η γιαγιά; Ποιος είναι ο μικρότερος αριθμός φρούτων που μοίρασε συνολικά η γιαγιά;

Read more


Oct 14 2012

Ψάχνουμε ένα τριψήφιο αριθμό......

Author: aapaidiki

Ο οποίος...... 1. Είναι πολλαπλάσιο του 3 και του 5. 2. Το ψηφίο των μονάδων του είναι κατά δύο μεγαλύτερο από το ψηφίο των εκατοντάδων. 3. Το ψηφίο των δεκάδων θα το βρούμε αν προσθέσουμε τα δύο άλλα ψηφία και διαιρέσουμε το άθροισμα δια δύο. 4. Αν στον αριθμό μας προσθέσουμε 198 θα βρούμε τριψήφιο που έχει τα ίδια ψηφία με το ζητούμενο αριθμό αλλά με αντίστροφη σειρά.

Read more
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


08.09.2014
Οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά από φέτος θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ www.paidikichara.com. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο μας και μέσα από την ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ www.poed.com.cy ακολουθώντας το σύνδεσμο ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Sep 22 2014

ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ

Author: aapaidiki

Κατεβάστε από αυτήν την σελίδα: Αφίσες για την Παιδική Χαρά, το Δελτίο Παραγγελίας, τον Κατάλογο των Συνδρομητών σε excel, ΟΔΗΓΙΕΣ και όλα τα απαραίτητα έντυπα.

Read more


Sep 14 2014

Επιστολή προς Διευθυντές

Author: aapaidiki

Καλή νέα σχολική χρονιά. Το περιοδικό Παιδική Χαρά θα βρίσκεται και φέτος μαζί σας. Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας παρέχετε πενήντα και τόσα χρόνια. Η βοήθειά σας είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχούς παρουσίας του ιστορικότερου παιδικού περιοδικού στον ελληνικό χώρο.

Read more


Sep 14 2014

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ 2016-2017

Author: aapaidiki

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τη φετινή χρονιά κάποιοι συνάδελφοι αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της προώθησης του περιοδικού μας στους μαθητές του σχολείου σας. Σας ευχαριστούμε που έχετε αναλάβει Υπεύθυνος για την Παιδική Χαρά και στηριζόμαστε στη δική σας προσπάθεια για την υλοποίηση των παραγγελιών και τον έλεγχο της διανομής στο σχολείο σας.

Read more


Sep 14 2014

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ

Author: aapaidiki

Αποστολή με email στην ΠΟΕΔ του εντύπου με τα στοιχεία των παιδιών-συνδρομητών, κατά τάξη, για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση της αποστολής της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ και για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις κληρώσεις δώρων.

Read more


Sep 14 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Author: aapaidiki

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο έχετε έλλειψη των ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο έντυπο που δημοσιεύεται σε μορφή pdf στην ιστοσελίδα του περιοδικού και να εκτυπώσετε όσα αντίτυπα χρειάζεστε.

Read more


Sep 14 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Author: aapaidiki

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας...Παραγγελίες πρέπει να γίνονται με τη συμπλήρωση της σχετικής Ηλεκτρονικής Αίτησης Παραγγελιών, που δημοσιεύεται εδω , αφού προηγηθεί η κατάθεση του αντιτίμου των συνδρομών (ετήσια συνδρομή €20-) στο ΣΤΔΚ ή σε οποιοδήποτε Συνεργατικό Ταμιευτήριο (στον αριθμό λογαριασμού 3806547-5, ΠΟΕΔ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ).

Read more